Direct inloggen online salaris
Direct inloggen online boekhouden
Home
Het bedrijf
Diensten
Fiscaal nieuws
Online boekhouden
Maatschappelijke betrokkenheid
Links
Contact
Aanmelden nieuwsbrief
Vlotlaan 505
Postbus 95
2680 AB Monster
T: (0174) 280 321
F: (0174) 242 149
E: info@fisbizz.nl

Boekhouden Online Plus
Fisbizz bv zoekt samen met de klant naar de juiste combinatie van zelfwerkzaamheid en uitbesteding. Alle facetten komen hierbij aan de orde en worden ook gevolgd, waar dit jaar nog geen sprake van is kan volgend jaar wel het geval zijn. 

In het huidige computertijdperk is bijna iedereen instaat om een professionele factuur uit zijn of haar computer te halen. Het bijhouden van een kasboek, het debiteuren- en crediteurenbeheer zijn vaak via een Excel document vrij eenvoudig te organiseren. Het invoeren in een boekhoudpakket is vaak een wat grotere stap waarbij kosten overwegingen en informatievoorziening de belangrijkste beslissingen zijn om hier toe over te stappen. Wij van Fisbizz bv zijn van mening hoe meer een ondernemer zelf met zijn administratie bezig is, hoe beter hij of zij geïnformeerd is over zijn/haar bedrijf en dus beter beslissingen in zijn/haar bedrijf zal kunnen nemen.  

Wanneer een ondernemer ervoor kiest om ook zijn/haar administratie in te gaan voeren in een boekhoudpakket zijn er thans 2 keuze mogelijkheden,.of er wordt een pakket aangeschaft en op de computer van de ondernemer geïnstalleerd, waarbij uitwisseling met het administratiekantoor plaatsvindt d.m.v. een gegevensdrager of via e-mail. Deze bestanden worden dan ingelezen, gecontroleerd, gecorrigeerd en dan op dezelfde wijze weer teruggestuurd naar de ondernemer, die deze dan weer inleest op zijn/haar computer. 

De andere keuze is “Boekhouden online” hierbij abonneert de ondernemer zich op een online boekhoudpakket, waarbij met inlogcodes de onderneming via internet de beschikking krijgt, over het zelfde boekhoudpakket als waarmee Fisbizz bv werkt.  

Het grote voordeel bij online boekhouden is dat er geen gegevens uitwisseling meer hoeft plaats te vinden, omdat Fisbizz bv direct in de zelfde administratie kan inloggen en zelfs tegelijkertijd boekingen zou kunnen doen. De iets hogere kosten worden ruimschoots goedgemaakt door de besparing op de kosten voor het inlezen en uitwisselen van de data. 

Fisbizz bv heeft het “Boekhouden Online Plus” genoemd omdat wij de Plus in begeleiding zijn. Dit houdt in dat u als ondernemer vanaf het begin volledig ondersteund wordt in de opzet van de financiële administratie en ook daarna altijd iemand aan de telefoon krijgt die en op de hoogte is van uw administratie en het online boekhoudpakket. Een van onze medewerksters is speciaal opgeleid om eventueel bij de ondernemer thuis de gevraagde begeleiding te geven.
terug | top
Home | Het bedrijf | Diensten | Fiscaal nieuws | Online boekhouden | Maatschappelijke betrokkenheid | Links

© 2007 Fisbizz.